På G igen

   Efter några veckors ”höstlov” från allt vad fotografering och bloggande heter, börjar nu lusten åter infinna sig så smått. Jag måste erkänna att det kändes lite ringrostigt i söndags när jag tog kameran i min hand :).

   Dagens bild tog jag en vacker höstkväll i oktober. Jag var på väg hem efter en bildfattig tur i skogen när jag plötsligt fick se några dovhjortar ute på en åker. Jag tvärbromsade bilen och fick snabbt ut kameran genom sidorutan …… Vaksamma stod de och stirrade på mig någon minut innan de sprang vidare mot skogen. Men vad gjorde det ….. nu hade jag iaf bilder med mig hem.

IMG_2457-2

         Sunset  (Klickbar bild)

~ av arctosphoto på november 5, 2009.

4 svar to “På G igen”

  1. Grann bild Annelie.

  2. Vilken vacker bild! Det ju ofta så att stunden ger motivet, ett kort ögonblick, sedan är det förbi. DEt gäller bara att ha kameran med sig 😉

  3. Vilken bild, så vacker. Ja motivationen är inte alltid på topp men du är på gång igen ser jag =) verkligen vacker bild.

  4. […] – är egentligen en blogg med naturfoton. Den är fylld med vackra bilder på svenskt vilt. Om man ser det som att bloggaren Anneli Ewald jagar med kameran istället för med geväret […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: